Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λιαγκασ Σκορδα - Σκορδά - Λιάγκας: Άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ...

Λιαγκασ Σκορδα - Σκορδά - Λιάγκας: Άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο .... Μέσα σε αυτούς και ο μικρός γιος του γιώργου λιάγκα και της φαίης σκορδά, ο γιαννάκης ο οποίος με την συνοδεία του μπαμπά του βρέθηκε στο κολυμβητήριο της βουλιαγμένης και μαζί με άλλα παιδιά της ηλικίας του, βούτηξε στην πισίνα για να πιάσει τον σταυρό. Παρασκευή 17 ιανουαρίου 2020, 22:00. Μετά τον τηλεοπτικό χωρισμό, ήρθε και το διαζύγιο στην πραγματική ζωή για το γιώργο λιάγκα και τη φαίη σκορδά. Τόσο κοντά… στη συνέχεια, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά υποδέχτηκαν τους συνεργάτες. Ετικέτες λιαγκασ, φαιη σκορδα, lifestyle.

Ο πρώτος, έχοντας θητεύσει στο ομώνυμο τηλεπαιχνίδι και η δεύτερη ως ξανθιά που πλέον «αναβαθμίζεται» από τη μεσημεριανή ζώνη ενός μικρού ιδιωτικού καναλιού στην. Από το 2007 μέχρι το 2014 διατηρούσε ραδιοφωνική εκπομπή στον real fm 97.8 μαζί με την ελεάννα τρυφίδου. Το συμβόλαιο υπογράφηκε και το ζευγάρι των παρουσιαστών δένει την τηλεοπτική του μοίρα με το κανάλι για 3 χρόνια ακόμα. Ο βουτσάς την λέει κανονικότατα στον λιάγκα για το διαζύγιο. Σακισ λιαγκασ is on facebook.

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Στην Τήνο με τα παιδιά τους ...
Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Στην Τήνο με τα παιδιά τους ... from www2.tlife.gr
Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μια αμηχανία, μας ξέρετε., είπε η φαίη σκορδά. Δεν ντρέπονται λίγο;τι τα ξεπουλάς όλα; fthis.gr. Ο χωρισμός λιάγκα σκορδά τάραξε τα νερά της ελληνικής showbiz. Αυτός ο τίτλος θα μπορούσε να συνοδεύει τη συνομιλία μας με τους γιώργο λιάγκα και φαίη σκορδά. Φερτε μασ αλλο τιμ, αλλο προτζεκτ, καλο φαι τρωσ και το βαριεσαι… με αγαπη το λεω, αλλα επιτελουσ φτανειιι!!ιιιι. Παρασκευή 17 ιανουαρίου 2020, 22:00. Σήμερα συναντιόμαστε με την φαίη., σχολίασε ο γιώργος λιάγκας. Πριν το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα κι ενώ λιάγκας και σκορδά δεν είχαν μιλήσει ακόμα στο πλατό μπήκε ο δημήτρης ουγγαρέζος, ο οποίος αγκάλιασε τους δύο παρουσιαστές και είπε με χιούμορ:

Ο γιώργος λιάγκας έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στη φαίη σκορδά…

Η φαίη στην έναρξη της εκπομπής καλωσόρισε τον παρουσιαστή και πάλι στο πρωινό με το κλίμα στην αρχή να είναι κάπως αμήχανο και με αρκετή συγκίνηση. Μετά τον τηλεοπτικό χωρισμό, ήρθε και το διαζύγιο στην πραγματική ζωή για το γιώργο λιάγκα και τη φαίη σκορδά. Σακισ λιαγκασ is on facebook. Η φαίη σκορδά είναι μόνη της στο πλατό με ροζ ολόσωμη φόρμα. Πριν το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα κι ενώ λιάγκας και σκορδά δεν είχαν μιλήσει ακόμα στο πλατό μπήκε ο δημήτρης ουγγαρέζος, ο οποίος αγκάλιασε τους δύο παρουσιαστές και είπε με χιούμορ: Τα σκόρδα και τα κρεμμύδια θα μπορούσαν να αποτελέσουν ισχυρότερους αναστολείς της συσσώρευσης αιμοπεταλίων, αν καταναλώνονται ωμά παρά βρασμένα ή μαγ. Τι αναφέρει το ζευγάρι σε αποκλειστική δήλωση στη real news. Facebook gives people the power to share and makes the. Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής πρωινό. Μετά την μουσική και βουβή πρώτη γιώργος: Φερτε μασ αλλο τιμ, αλλο προτζεκτ, καλο φαι τρωσ και το βαριεσαι… με αγαπη το λεω, αλλα επιτελουσ φτανειιι!!ιιιι. Ο χωρισμός λιάγκα σκορδά τάραξε τα νερά της ελληνικής showbiz. Χώρισαν γιώργος λιάγκας και φαίη σκορδά.

Η φαίη σκορδά είναι μόνη της στο πλατό με ροζ ολόσωμη φόρμα. Μαζί στις σέρρες για χάρη των παιδιών τους. Είναι το προσωπικό τους καταφύγιο, το νησί που έχουν επιλέξει για να ηρεμούν και να χαλαρώνουν έπειτα από μια έντονη και κουραστική σεζόν. «δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή της φαίης γιατί όπως δεν πουλήσαμε το γάμο. Το κομμάτι σταματά, αρχίζουν να παίζουν black θεωρώ τον αντ1 σπίτι μου, αυτό που κάνουμε εμείς είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό» είπε επίσης ο παρουσιαστής.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ-ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ-ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ from 1.bp.blogspot.com
«δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή της φαίης γιατί όπως δεν πουλήσαμε το γάμο. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά βρίσκονται στην τήνο και περνούν οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους. Φερτε μασ αλλο τιμ, αλλο προτζεκτ, καλο φαι τρωσ και το βαριεσαι… με αγαπη το λεω, αλλα επιτελουσ φτανειιι!!ιιιι. Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής πρωινό. Παρασκευή 17 ιανουαρίου 2020, 22:00. Μαζί στις σέρρες για χάρη των παιδιών τους. Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον αντ1 και μέχρι το καλοκαίρι του 2016 παρουσίασε την εκπομπή «το πρωινό», με τη σύζυγό του φαίη σκορδά ως συμπαρουσιάστρια. Από το 2007 μέχρι το 2014 διατηρούσε ραδιοφωνική εκπομπή στον real fm 97.8 μαζί με την ελεάννα τρυφίδου.

Τα σκόρδα και τα κρεμμύδια θα μπορούσαν να αποτελέσουν ισχυρότερους αναστολείς της συσσώρευσης αιμοπεταλίων, αν καταναλώνονται ωμά παρά βρασμένα ή μαγ.

Η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Φερτε μασ αλλο τιμ, αλλο προτζεκτ, καλο φαι τρωσ και το βαριεσαι… με αγαπη το λεω, αλλα επιτελουσ φτανειιι!!ιιιι. Η φαίη σκορδά από την πλευρά της. Σακισ λιαγκασ is on facebook. Τα σκόρδα και τα κρεμμύδια θα μπορούσαν να αποτελέσουν ισχυρότερους αναστολείς της συσσώρευσης αιμοπεταλίων, αν καταναλώνονται ωμά παρά βρασμένα ή μαγ. Ο βουτσάς την λέει κανονικότατα στον λιάγκα για το διαζύγιο. Η ατάκα της φαίης σκορδά προς τους συνεργάτες όταν το θέμα πήγε στον γιώργο λιάγκα. Join facebook to connect with σακισ λιαγκασ and others you may know. Πριν το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα κι ενώ λιάγκας και σκορδά δεν είχαν μιλήσει ακόμα στο πλατό μπήκε ο δημήτρης ουγγαρέζος, ο οποίος αγκάλιασε τους δύο παρουσιαστές και είπε με χιούμορ: Η επισημη κοινη δηλωση τουσ. Παρασκευή 17 ιανουαρίου 2020, 22:00. Μετά την μουσική και βουβή πρώτη γιώργος: Η φαίη στην έναρξη της εκπομπής καλωσόρισε τον παρουσιαστή και πάλι στο πρωινό με το κλίμα στην αρχή να είναι κάπως αμήχανο και με αρκετή συγκίνηση.

Η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας βρίσκονται από σήμερα και πάλι μαζί στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του ant1. Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής πρωινό. Είναι το προσωπικό τους καταφύγιο, το νησί που έχουν επιλέξει για να ηρεμούν και να χαλαρώνουν έπειτα από μια έντονη και κουραστική σεζόν. Μετά τον τηλεοπτικό χωρισμό, ήρθε και το διαζύγιο στην πραγματική ζωή για το γιώργο λιάγκα και τη φαίη σκορδά. Στην τήνο με τα παιδιά τους!

ΛΙΑΓΚΑΣ -ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ
ΛΙΑΓΚΑΣ -ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ from 4.bp.blogspot.com
Στην τήνο με τα παιδιά τους! Το κομμάτι σταματά, αρχίζουν να παίζουν black θεωρώ τον αντ1 σπίτι μου, αυτό που κάνουμε εμείς είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό» είπε επίσης ο παρουσιαστής. Πριν το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα κι ενώ λιάγκας και σκορδά δεν είχαν μιλήσει ακόμα στο πλατό μπήκε ο δημήτρης ουγγαρέζος, ο οποίος αγκάλιασε τους δύο παρουσιαστές και είπε με χιούμορ: Είναι το προσωπικό τους καταφύγιο, το νησί που έχουν επιλέξει για να ηρεμούν και να χαλαρώνουν έπειτα από μια έντονη και κουραστική σεζόν. Ο βουτσάς την λέει κανονικότατα στον λιάγκα για το διαζύγιο. Το περιοδικό μας ρώτησε τη φαίη σκορδά ευθέως αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην σχέση της με τον γιώργο λιάγκα, κι εκείνη απάνησε……. Ετικέτες λιαγκασ, φαιη σκορδα, lifestyle. Η ατάκα της φαίης σκορδά προς τους συνεργάτες όταν το θέμα πήγε στον γιώργο λιάγκα.

Ο βουτσάς την λέει κανονικότατα στον λιάγκα για το διαζύγιο.

Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μια αμηχανία, μας ξέρετε., είπε η φαίη σκορδά. Το συμβόλαιο υπογράφηκε και το ζευγάρι των παρουσιαστών δένει την τηλεοπτική του μοίρα με το κανάλι για 3 χρόνια ακόμα. Στην τήνο με τα παιδιά τους! Μαζί στις σέρρες για χάρη των παιδιών τους. Ο γιώργος λιάγκας επέστρεψε στο πρωινό με τη φαίη σκορδά. Η φαίη σκορδά είναι μόνη της στο πλατό με ροζ ολόσωμη φόρμα. Η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας βρίσκονται από σήμερα και πάλι μαζί στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του ant1. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά βρίσκονται στην τήνο και περνούν οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους. Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής πρωινό. Μέσα σε αυτούς και ο μικρός γιος του γιώργου λιάγκα και της φαίης σκορδά, ο γιαννάκης ο οποίος με την συνοδεία του μπαμπά του βρέθηκε στο κολυμβητήριο της βουλιαγμένης και μαζί με άλλα παιδιά της ηλικίας του, βούτηξε στην πισίνα για να πιάσει τον σταυρό. Το βράδυ της τετάρτης, στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού με ερωτήσεις στο late night, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πάει ποτέ καλεσμένος στη φαίη σκορδά ούτε όμως και να την καλέσει στη δική του εκπομπή. Σήμερα συναντιόμαστε με την φαίη., σχολίασε ο γιώργος λιάγκας. Αυτός ο τίτλος θα μπορούσε να συνοδεύει τη συνομιλία μας με τους γιώργο λιάγκα και φαίη σκορδά.

Post a Comment for "Λιαγκασ Σκορδα - Σκορδά - Λιάγκας: Άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ..."