Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Πατρα - tempo24 - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΙΙ - YouTube

Φωτια Πατρα - tempo24 - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΙΙ - YouTube. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά που ξεκίνησε από αγροτοδασική έκταση στην ελικίστρα, έξω από την πάτρα, και πήρε διαστάσεις λόγω των ανέμων. Τα μέτωπα προς το παρόν είναι τρία: Φωτιά σε πυλώνα της δεη στον αγ. Μάχη με τις φλόγες, επηρεάζονται οι μετεωρολογικές συνθήκες. Πυρκαγιά ξέσπασε στην πάτρα με αποτέλεσμα να εκκενωθεί ο οικισμός σούλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες λπληροφορίες η φωτιά ξέσπασε στη σοφίτα της οικίας ενώ διεξάγονται οι προσπάθειες των. Γιγαντιαία πυρκαγιά η οποία μαίνεται στην καλιφόρνια τις τελευταίες ημέρες και η οποία έχει ήδη κατακάψει. Επί ποδός ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά που ξεκίνησε από αγροτοδασική έκταση στην ελικίστρα, έξω από την πάτρα, και πήρε διαστάσεις λόγω των ανέμων. Καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρια.

Πύρινη κόλαση στην Ελεκίστρα Πάτρας - Μέσα στα σπίτια οι φλόγες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Πύρινη κόλαση στην Ελεκίστρα Πάτρας - Μέσα στα σπίτια οι φλόγες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ from media.enikos.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές. 16χρονος έκαιγε αυτοκίνητα με τις. Πάτραι) είναι η μεγαλύτερη πόλη της πελοποννήσου και η τρίτη μεγαλύτερη της ελλάδας μετά την αθήνα και τη θεσσαλονίκη, με πληθυσμό που ανέρχεται στους 167.446 κατοίκους. Εκτός ελέγχου παραμένει η μεγάλη φωτιά στην πάτρα, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν την κατάσταση. Φωτιά ξέσπασε σε πυλώνα της δεη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της τρίτης στην περιοχή του λάγγουρα στην πάτρα. Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της βούντενης. «φωτιά» 4η και 5η αγωνιστική: Σύμφωνα με τις πρώτες λπληροφορίες η φωτιά ξέσπασε στη σοφίτα της οικίας ενώ διεξάγονται οι προσπάθειες των.

Αθήνα θεσσαλονίκη πάτρα σπάρτη ιωάννινα ηράκλειο λάρισα βόλος καβάλα αλεξανδρούπολη σέρρες καλαμάτα ρόδος.

Εκτός ελέγχου παραμένει η μεγάλη φωτιά στην πάτρα, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν την κατάσταση. Επί ποδός ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Εικόνες γεωργία αναμνήσεις πάτρα φωτιά. Φωτιά ξέσπασε σε πυλώνα της δεη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της τρίτης στην περιοχή του λάγγουρα στην πάτρα. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά που ξεκίνησε από αγροτοδασική έκταση στην ελικίστρα, έξω από την πάτρα, και πήρε διαστάσεις λόγω των ανέμων. Φωτιά σε πυλώνα της δεη στον αγ. .εκκένωση της κοινότητας δροσιάς στην αχαΐα, δόθηκε από την πυροσβεστική λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι από την φωτιά που μαίνεται σε δασική έκταση. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης και καίει δασική έκταση στην περιοχή δροσιά της αχαΐας και η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της βούντενης. 16χρονος έκαιγε αυτοκίνητα με τις. Πυροσβέστες, φωτιά, φωτιά αχαΐα | σε ύφεση είναι, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή ελεκίστρα της πάτρας Λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της πάτρας και κοντά σε κατοικημένες περιοχές, ο υπουργός. Σύμφωνα με τις πρώτες λπληροφορίες η φωτιά ξέσπασε στη σοφίτα της οικίας ενώ διεξάγονται οι προσπάθειες των.

Γιγαντιαία πυρκαγιά η οποία μαίνεται στην καλιφόρνια τις τελευταίες ημέρες και η οποία έχει ήδη κατακάψει. Φωτιά σε πυλώνα της δεη στον αγ. Τα μέτωπα προς το παρόν είναι τρία: Διαχρονικα η πατρα μεσα απο το φωτογραφικο υλικο του εκπαιδευτικου δ. Εικόνες γεωργία αναμνήσεις πάτρα φωτιά.

ΠΑΤΡΑ: Δείτε τι έγραψε για τον πρωθυπουργό ο Ηλίας Γρηγόρης και έγινε... της κακομοίρας - patra ...
ΠΑΤΡΑ: Δείτε τι έγραψε για τον πρωθυπουργό ο Ηλίας Γρηγόρης και έγινε... της κακομοίρας - patra ... from images32.inewsgr.com
Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της βούντενης. Εικόνες γεωργία αναμνήσεις πάτρα φωτιά. Ηράκλειο σταθμός λιμένος άγιος νικόλαος ιεράπετρα σητεία μοίρες χανιόπορτα αρκαλοχώρι καστέλλι τυμπάκι πειραιάς πάτρα θεσσαλονίκη ιωάννινα σόφια. Λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της πάτρας και κοντά σε κατοικημένες περιοχές, ο υπουργός. Εκτός ελέγχου παραμένει η μεγάλη φωτιά στην πάτρα, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν την κατάσταση. Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της (pics). Όταν δεν τρέχει στα βουνά βάζει «φωτιά» στο instagram (pics). 21 φωτογραφίες από την παλιά πάτρα.

Δραματικές ώρες για τους κατοίκους της ελεκίστρας και του σουλίου.

Η britney spears αισθάνεται λίγο πιο. Φωτιά σε πυλώνα της δεη στον αγ. Η περιοχή σούλι έχει εκκενωθεί, ενώ οι φλόγες έφτασαν στα πρώτα σπίτια. Εκτός ελέγχου παραμένει η μεγάλη φωτιά στην πάτρα, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν την κατάσταση. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές. Δημοσίευση ειδήσεων απο την πάτρα, την ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της βούντενης. Ενισχύονται εναέριες και χερσαίες δυνάμειςοι τελευταίες εξελίξεις από τη φωτιά στη δροσιά. Ηράκλειο σταθμός λιμένος άγιος νικόλαος ιεράπετρα σητεία μοίρες χανιόπορτα αρκαλοχώρι καστέλλι τυμπάκι πειραιάς πάτρα θεσσαλονίκη ιωάννινα σόφια. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στην πάτρα, ενώ ένας άνδρας φέρεται τουλάχιστον τρία σπίτια στην περιοχή άνω σούλι στην πάτρα έχουν υποστεί ζημιές από την φωτιά που βρίσκεται σε. Αθήνα θεσσαλονίκη πάτρα σπάρτη ιωάννινα ηράκλειο λάρισα βόλος καβάλα αλεξανδρούπολη σέρρες καλαμάτα ρόδος. Φωτιά ξέσπασε σε πυλώνα της δεη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της τρίτης στην περιοχή του λάγγουρα στην πάτρα. Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της (pics).

Η britney spears αισθάνεται λίγο πιο. Εκτός ελέγχου παραμένει η μεγάλη φωτιά στην πάτρα, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν την κατάσταση. Πάτραι) είναι η μεγαλύτερη πόλη της πελοποννήσου και η τρίτη μεγαλύτερη της ελλάδας μετά την αθήνα και τη θεσσαλονίκη, με πληθυσμό που ανέρχεται στους 167.446 κατοίκους. Ενισχύονται εναέριες και χερσαίες δυνάμειςοι τελευταίες εξελίξεις από τη φωτιά στη δροσιά. Δημοσίευση ειδήσεων απο την πάτρα, την ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πάτρα: Φωτιά τώρα στην ΒΙΠΕ - Οι φλόγες καίνε αποθήκη εργοστασίου!
Πάτρα: Φωτιά τώρα στην ΒΙΠΕ - Οι φλόγες καίνε αποθήκη εργοστασίου! from www.newsit.gr
Φωτιά σε πυλώνα της δεη στον αγ. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης και καίει δασική έκταση στην περιοχή δροσιά της αχαΐας και η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Όταν δεν τρέχει στα βουνά βάζει «φωτιά» στο instagram (pics). Ηράκλειο σταθμός λιμένος άγιος νικόλαος ιεράπετρα σητεία μοίρες χανιόπορτα αρκαλοχώρι καστέλλι τυμπάκι πειραιάς πάτρα θεσσαλονίκη ιωάννινα σόφια. Πάτραι) είναι η μεγαλύτερη πόλη της πελοποννήσου και η τρίτη μεγαλύτερη της ελλάδας μετά την αθήνα και τη θεσσαλονίκη, με πληθυσμό που ανέρχεται στους 167.446 κατοίκους. Φωτιά ξέσπασε σε πυλώνα της δεη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της τρίτης στην περιοχή του λάγγουρα στην πάτρα. Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της (pics). Αθήνα θεσσαλονίκη πάτρα σπάρτη ιωάννινα ηράκλειο λάρισα βόλος καβάλα αλεξανδρούπολη σέρρες καλαμάτα ρόδος.

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή ελικίστρα του νομού αχαΐας την ώρα που οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες στην περιοχή δροσιά.

Επί ποδός ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Εκτός ελέγχου παραμένει η μεγάλη φωτιά στην πάτρα, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν την κατάσταση. 21 φωτογραφίες από την παλιά πάτρα. Μάχη με τις φλόγες, επηρεάζονται οι μετεωρολογικές συνθήκες. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή ελικίστρα του νομού αχαΐας την ώρα που οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες στην περιοχή δροσιά. Η περιοχή σούλι έχει εκκενωθεί, ενώ οι φλόγες έφτασαν στα πρώτα σπίτια. Διαχρονικα η πατρα μεσα απο το φωτογραφικο υλικο του εκπαιδευτικου δ. Εκτός ελέγχου παραμένει η μεγάλη φωτιά στην πάτρα, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν την κατάσταση. Όταν δεν τρέχει στα βουνά βάζει «φωτιά» στο instagram (pics). «φωτιά» 4η και 5η αγωνιστική: Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στην πάτρα, ενώ ένας άνδρας φέρεται τουλάχιστον τρία σπίτια στην περιοχή άνω σούλι στην πάτρα έχουν υποστεί ζημιές από την φωτιά που βρίσκεται σε. Δημοσίευση ειδήσεων απο την πάτρα, την ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Φωτιά σε πυλώνα της δεη στον αγ.

Post a Comment for "Φωτια Πατρα - tempo24 - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΙΙ - YouTube"